Ми поважаємо вашу конфіденційність. Ми не будемо продавати або розголошувати ваші особисті дані, включаючи ваше ім’я, дату народження, адресу електронної пошти та пароль. Повідомлення, які ви надсилаєте людям у Speedy Net, є особистими і не будуть передаватись іншим людям або веб-сайтам. Ваш пароль зберігається в зашифрованому вигляді в нашій базі даних.

Ваш профіль на Speedy Net видимий для всіх, але ви можете вибрати, кому надати доступ до своєї електронної адреси та дати народження. Якщо ви зареєструвалися Speedy Match в, ваш профіль Speedy Match бачитимуть лише ті люди, які відповідають вам відповідно до налаштувань, які ви встановили на сайті, і яким ви підбираєте їх відповідно до їхніх налаштувань. Ваш профіль у Speedy Match не відображатиметься в Google і його не бачитимуть люди, які не зареєстровані на сайті.

Якщо ви деактивували свій обліковий запис на Speedy Net або Speedy Match, ваш профіль на цьому сайті буде видалено з сайту, і ви не відображатиметеся в результатах пошуку інших людей на сайті. Зауважте, що деактивація вашого облікового запису на Speedy Net також автоматично деактивує ваш обліковий запис на Speedy Match. Ви можете деактивувати лише свій обліковий запис на Speedy Match, у цьому випадку ваш обліковий запис Speedy Net залишиться активним. Ви можете будь-коли повторно активувати свій обліковий запис після його деактивації.

Якщо ви хочете, ви можете видалити свій обліковий запис на Speedy Net. Видалення облікового запису Speedy Net призведе до автоматичного видалення облікового запису Speedy Match. Щоб видалити обліковий запис Speedy Net, увійдіть у Speedy Net, деактивуйте свій обліковий запис, а потім натисніть «Видалити обліковий запис» (у меню «Редагувати профіль»). Заповніть дані у формі та підтвердьте. Зверніть увагу, що видалений обліковий запис не можна відновити. Видалення облікового запису є остаточним і безповоротним.


Speedy